Ainekset (4 annosta):
- 1 ruukku salaattia
- 1 kurkku
- 3 tomaattia
- 1 keltainen paprika
- 180 g isoja pakastekatkarapuja
- 200 g tonnikalanpaloja vedessä
- 2 rkl kapriksia
Kastike:
- 1 valkosipulinkynsi
- 1/2 punasipuli
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 2 rkl sitruunamehua
- 1/2 rkl juoksevaa hunajaa
- 1/2 tl suolaa
- mustapippuria
- 3/4 dl oliiviöljyä
Valmistusohje:
- Huuhtele ja linko salaatti. Revi salaatti tarjoiluastian pohjalle.
- Huuhtele muut vihannekset. Kuutioi kurkku, tomaatit ja paprika. Lisää ainekset salaattipedille.
- Lisää salaattiin sulatetut ja valutetut katkaravut sekä valutettu tonnikala. Ripottele päälle kaprikset.
- Valmista kastike. Hienonna sipulit ja sekoita voimakkaasti kaikki ainekset keskenään. Kaada kastike salaattiin juuri ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti