tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kermainen mansikka-jälkiruoka

Kaappien kätköistä löytyneistä ruoista sai aikaiseksi mainion illallisen kruunaavan jälkiruoan, joka toimii myös herkkusuiden välipalana. Ruoka valmistuu noin viidessä minuutissa ja on äärettömän helppo tehdä.

Ainekset (4 annosta):
  • 2,5 dl kuohukermaa
  • 125 g ricotta-juustoa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 50 g amaretti-keksejä
  • 250 g mansikoita

Valmistusohje:
  1. Vaahdota kerma ja lisää sekaan ricotta-juusto. Lisää sokeria ja vaniljasokeria makusi mukaan. Murskaa keksit ja lisää varovasti sekoittaen.
  2. Halkaiset mansikat pituussuunnassa ja sekoita suurin osa mansikoista varovasti sekaan. Jätä muutama mansikka koristeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...