![]() |
Valmis annos |
Ainekset (4 annosta):
- 1 kg possun ulkofilettä
- 1 l täysmaitoa
- 6 valkosipulinkynttä
- suolaa
- pippuria
- rosmariinia
- oliiviöljyä
Lisäksi:
- 500 g penne-pastaa
- Uunikuivattuja tomaatteja
![]() |
Possu ennen paistamista ja keittämistä |
Valmistusohje:
- Ota possu lämpiämään huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista.
- Tee fileeseen kuusi reikää eri puolille. Laita kuhunkin reikään yksi valkosipulinkynsi sekä suola-pippuriseosta.
- Sido liha narulla ympäriinsä. Pyörittele liha kauttaltaan suola-pippuriseoksella.
- Paista possu paistinpannulla/kasarissa oliiviöljyssä noin 20 minuuttia filettä välillä pyöritellen.
- Lisää maito (liha tulisi peittyä maidon alle) ja paista ilman kantta noin tunnin verran. Lisää maidon sekaan hieman rosmariinia. Käännä possua muutamaan kertaan tänä aikana.
- Valmista maidosta kastike keittämällä se kasaan. Muista siivilöidä kastikepohja ennen keittämistä. Anna possun vetäytyä kastikkeenteon ajan esimerkiksi leikkuulaidalla.
- Tarjoa esimerkiksi pastan tai perunoiden kanssa.
![]() |
Ja paistamisen jälkeen |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti