Ainekset:
- 700 g kirsikkatomaatteja
- 100 g isoja punaisia tomaatteja
- 2 valkosipulia
- suolaa
- pippuria
- tuoretta oreganoa
- tuoretta basilikaa
- oliiviöljyä
Valmistusohje:
- Leikkaa tomaatit puoliksi ja aseta uunipellille tasainen puoli ylöspäin.
- Ripottele tomaattien päälle suolaa, pippuria, tuoretta oreganoa ja basilikaa. Hienonna valkosipulit ja lisää ne myös tomaattien päälle. Viimeistele ruiskuttamalla tomaattien päälle reilusti oliiviöljyä.
- Lämmitä uuni 75-asteiseksi ja laita tomaatit uuniin. Kuivuminen kestää uunista riippuen pitkään, noin 6-10 tuntia. Tomaatit ovat valmiita, kun suurin osa nesteestä on haihtunut ja tomaatit ovat alkaneet mennä hieman rullalle.
- Laita tomaatit säilytyspurkkeihin ja kaada oliiviöljyä niin paljon, että tomaatit peittyvät sen alle. Säilytä avatut purkit jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti