Ainekset:
- 150 g maalaissalamia
- punaviinietikkaa
- 100 g rucolaa
- 200 g kolmiväristä pastaa
- 2 punaista paprikaa
- 1 purkki aurinkokuivattuja tomaatteja
- 1 purkki kalamata-oliiveja
Valmistusohje:
- Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kylmän veden alla.
- Viipaloi maalaissalami kolikoiksi ja paista aurinkokuivattujen tomaattien öljyssä kauniin ruskeaksi. Kaada lopuksi pannulle hieman punaviinietikkaa ja paista noin minuutin ajan. Aseta sitten salamit talouspaperin päälle lautaselle kuivumaan.
- Huuhtele rucola. Viipaloi paprikat. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi.
- Sekoita tarjoiluastiassa pasta, salami, rucola, paprika, tomaatit ja oliivit. Kaada sekaan hieman aurinkokuivattujen tomaattien öljyä ja sekoita hyvin. Nauti kylmänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti