Ainekset:
- 600 g possun ulkofileetä
- öljyä
- 1 dl lihalientä
- 1/2 dl soijakastiketta
- 1/4 dl thaikalakastiketta
- 1 dl sokeria
- 1 sipuli
- 1 punainen chili
- tuoretta korianteria
- 1/2 dl ketjap manista
- 1/2 dl valkoviinietikkaa
Lisäksi:
- riisiä
Valmistusohje:
- Valmista riisi ohjeen mukaan.
- Suikaloi possu sopiviksi suupaloiksi.
- Kuori ja hienonna sipuli, viipaloi chili ja hienonna nippu tuoretta korianteria. Selpota ainekset kulhossa ketjap maniksen ja valkoviinietikan kanssa.
- Valmista karamellisoitu liemi eli sekoita lihaliemi, soijakastike, kalakastike ja sokeri ja kiehauta erillisessä kattilassa.
- Paista possu runsaassa öljyssä paistinpannulla. Lisää sekaan karamellisoitu liemi ja sipuli-chili-korianteriseos. Kiehauta nopeasti ja tarjoile riisin kanssa. Viimeistele annos tuoreilla korianterinlehdillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti