perjantai 24. helmikuuta 2012

Lohi-jokikatkarapupasta

Tämä kala- ja äyriäispasta valmistui kätevästi aiemmista ruoista ylijääneestä lohesta ja jokikatkaravuista. Ranskankerma sopii oikein hyvin tämäntyyppiseen pastaan ja hapokkuutta voi lisätä esimerkiksi sitruunalla, limellä tai valkoviinillä. Yksinkertainen on kaunista, joten paljon muuta tähän ei tarvitakaan.


Ainekset:
  • lohta
  • jokikatkarapuja
  • 2 salottisipulia
  • voita
  • 1 lime
  • 150 g ranskankermaa
  • suolaa
  • pippuria
  • ruohosipulia
  • parmesaania
Lisäksi:
  • pastaa
Valmistusohje:
  1. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  2. Kuori ja hienonna salottisipulit. Pilko lohi pienemmiksi paloiksi. Halkaise lime.
  3. Kuullota sipulit voissa paistinpannulla. Lisää sitten pannulle lohi ja jokikatkaravut ja paista nopeasti. Purista sekaan limen mehu ja lisää pannulle ranskankerma. Kiehauta nopeasti ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  4. Valuta pasta ja sekoita kastike huolellisesti pastan kanssa. Kokoa annokset ja raasta päälle hieman parmesaania. Viimeistele silputulla ruohosipulilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...