Ainekset:
- lohta
- jokikatkarapuja
- 2 salottisipulia
- voita
- 1 lime
- 150 g ranskankermaa
- suolaa
- pippuria
- ruohosipulia
- parmesaania
Lisäksi:
- pastaa
Valmistusohje:
- Keitä pasta ohjeen mukaan.
- Kuori ja hienonna salottisipulit. Pilko lohi pienemmiksi paloiksi. Halkaise lime.
- Kuullota sipulit voissa paistinpannulla. Lisää sitten pannulle lohi ja jokikatkaravut ja paista nopeasti. Purista sekaan limen mehu ja lisää pannulle ranskankerma. Kiehauta nopeasti ja mausta suolalla sekä pippurilla.
- Valuta pasta ja sekoita kastike huolellisesti pastan kanssa. Kokoa annokset ja raasta päälle hieman parmesaania. Viimeistele silputulla ruohosipulilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti