Ainekset:
Naudan marmorifilepihvi:
- 2 filepihviä
- oliiviöljyä
- voita
- suolaa
- pippuria
- 500 g erivärisiä kirsikkatomaatteja
- 200 g fetajuustoa
- tuoretta basilikaa
- oliiviöljyä
- punaviinietikkaa
- suolaa
- mustapippuria
- Ota pihvit huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista.
- Esilämmitä uuni 200-asteiseksi.
- Huuhtele tomaatit ja kuutioi feta. Hienonna basilika pienemmäksi. Lisää ainekset uunivuokaan ja pirskottele päälle reilusti punaviinietikkaa ja laadukasta oliiviöljyä. Sekoita varovasti ja paista uunissa noin 15 minuuttia.
- Voitele pihvit oliiviöljyllä. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja paista pihvit voissa noin kahden minuutin ajan per puoli.
- Ota salaatti uunista. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Tarjoa lämpimänä tuoreen patongin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti