Tämä ateriakokonaisuus on peräisin Gordon Ramseyn vuonna 2007 suomeksi julkaistusta Sunnuntairuokaa ja muita herkullisia reseptejä -kirjasta, jota rääväsuinen Ramsey kävi myös mainostamassa ihan paikan päällä Suomessa. Kirjaa voi muutenkin suositella kaikille kotikokeille, sillä ateriakokonaisuudet ovat kiinnostavia mutta silti melko helposti tehtävissä ainakin jos aikaa riittää. Tämän kokonaisuuden valmistamiseen menee aktiivista aikaa noin tunnin verran. Tosin jälkiruoka täytyy tehdä hyvissä ajoin ennen ruokailua, käytännössä mielellään jo edellisenä iltana.
Alkuruoka:
Sahrami-kukkakaalikeitto
Pääruoka:
Marsala-kana punasikurin kera
Jälkiruoka:
Kahvi-suklaamoussekupit
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti