Ainekset:
- öljyä paistamiseen
- 400 g portobelloa (3 isoa sientä)
- 1 iso tai 2 pientä sipulia
- 5 valkosipulinkynttä
- 400 g kokonaisia tomaatteja
- 300 g paseerattuja tomaatteja
- 1 dl punaviiniä
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- kourallinen tuoretta basilikaa
- timjamia
- oreganoa
- suolaa
- mustapippuria
- 2 dl kuohukermaa
- tagliatellea
- raastettua parmesaania
- hienonnettua basilikaa
- Ota portobelloista jalka irti. Huuhtele ja kuutioi sienten hattuosa ja hienonna jalkaosa pieneksi silpuksi.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna öljy isossa kattilassa ja lisää kattilaan sienet. Paista hetken aikaa ja lisää vielä kattilaan sipulit. Kuullota keskilämmöllä.
- Kaada kattilaan tomaatit ja punaviini. Kiehauta ja jätä hautumaan pienellä lämmöllä vähintään tunniksi. Lisää vielä sitä ennen sekaan hunaja, hienonnettu basilika ja muut mausteet.
- Keitä pasta ohjeen mukaan.
- Lisää vielä lopuksi kastikkeeseen kerma ja kiehauta nopeasti. Kokoa annokset ja viimeistele raastetulla parmesaanilla ja hienonnetulla basilikalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti