Ainekset:
- 1 ruukku romainesalaattia
- 1 ruukku lehtisalaattia
- kourallinen tuoretta basilikaa
- 3 luumutomaattia
- 1 kurkku
- 1 paprika
- 100 g fetajuustoa
- 1 purkki aurinkokuivatuilla tomaateilla täytettyjä oliiveja
- hyvää oliiviöljyä
- 1 sitruunan mehua
- kuivattua oreganoa
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje:
- Huuhtele ja aseta salaatit tarjoilukulhoon.
- Huuhtele ja pilkot tomaatit, kurkut ja paprikat pitkittäin.
- Pilko feta pienemmäksi.
- Yhdistä kaikki ainekset ja lisää kulhoon vielä sitruunan puristettu mehu, reilusti hyvää oliiviöljyä ja kuivattua oreganoa. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita huolellisesti ja lisää pinnalle vielä kokonaiset basilikanlehdet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti