Ainekset:
- öljyä paistamiseen
- 250 g äyriäissekoitusta
- 1 iso sipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 lehtisellerin varsi
- 1/2 sitruunan mehu
- 1 dl valkoviiniä
- 2 dl kermaa
- suolaa
- mustapippuria
- pappardellepastaa
- tilliä
- Kuori ja silppua sipulit. Paloittele myös lehtisellerin varsi pienemmäksi. Kuullota vihannekset keskilämmöllä paistinpannulla öljyssä.
- Keitä ja valuta pasta ohjeen mukaan.
- Lisää sitten pannulle ensin valkoviini ja hieman myöhemmin kerma ja keitä kastike kasaan. Purista vielä sekaan hieman sitruunan mehua ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää vielä lopuksi pannulle äyräiset ja kiehauta nopeasti.
- Kokoa annokset pappardellesta ja kastikkeesta sekä viimeistele tuoreella tillillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti