Ainekset:
- 3 rkl öljyä
- 2 rkl vihreää currytahnaa
- 800 g porsaan sisäfileetä suikaloituna
- 3 rkl thaimaalaista kalakastiketta
- 2 tl sokeria
- 2 1/4 dl vettä
- 400 g kookosmaitoa
- 140 g bambunversoja (säilykkeenä)
- 2 punaista chiliä viipaleina
- reilu kourallinen korianterinlehtiä karkeasti silputtuna
- 250 g munanuudeleita
Valmistusohje:
- Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää sekaan currytahna ja sekoita.
- Lisää pannulle porsaanliha ja sekoita kunnes liha on joka puolelta curryn peitossa.
- Lisää kalakastike, sokeri ja vesi ja anna kiehua hiljalleen noin 45 minuuttia tai kunnes liha on kypsää.
- Lisää pannulle kookosmaito ja kiehauta nopeasti. Lisää sekaan vielä bambunversot ja chilit.
- Keitä ja valuta nuudelit ohjeen mukaan.
- Yhdistä kastike ja nuudelit sekä lisää sekaan vielä korianteri. Tarjoa lämpimänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti