Ainekset:
- öljyä paistamiseen
- 450 g naudan ulko- tai sisäfileetä
- suolaa
- mustapippuria
- 450 g fusillipastaa
- 4 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl limen mehua
- 2 rkl thaimaalaista kalakastiketta
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- 4 kevätsipulia varsineen
- 1 1/2 kurkkua
- 3 tomaattia
- tuoretta minttua silputtuna
- Mausta liha suolalla ja pippurilla. Paista paistinpannulla mediumiksi. Anna seisoa viitisen minuuttia ennen kuin leikkaat lihan ohuiksi viipaleiksi syiden vastaisesti.
- Keitä pasta isossa kattilassa suolatussa vedessä. Valuta pasta kylmän veden alla. Sekoita oliiviöljy pastan kanssa.
- Sekoita ja kiehauta kattilassa limen puristettu mehu, kalakastike ja hunaja parin minuutin ajan.
- Viipaloi kevätsipulit varsineeen. Leikkaa kurkut noin 3 cm pitkiksi viipaleiksi ja leikkaa kurkuista samalla vetinen sisäosa pois. Lohko tomaatit. Hienonna mintunlehdet.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään huolellisesti. Lisää halutessasi hieman suolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti