Ainekset:
- 1 kerä friseesalaattia
- 1 kerä jäävuorisalaattia
- 150 g kolmiväristä pastaa
- 1 purkki aurinkokuivattuja tomaatteja
- 300 g kirsikkatomaatteja
- 1 purkki oliiveja
- 150 g chorizoa
- reilusti oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
- Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kylmän veden alla.
- Viipaloi chorizo kolikoiksi ja paista oliiviöljyssä rapeaksi.
- Huuhtele ja revi salaatinlehdet pariin osaan. Halkaise kirsikkatomaatit puoliksi ja leikkaa aurinkokuivattuja tomaatteja hieman pienemmäksi.
- Yhdistä ainekset salaattikulhossa ja sekoita hyvin.Viimeistele oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti