torstai 29. maaliskuuta 2012

Vihreä chorizo-pastasalaatti

Nopeasti valmistuvat salaatit ovat nälkäisen arki-illan pelastus. Ruokaan sai täytettä pastasta ja chorizosta, välimerellistä makua aurinkokuivatuista tomaateista, oliiveista ja hyvästä oliiviöljystä sekä raikkautta parista erilaisesta salaatista ja kirsikkatomaateista. Valmistukseen kuluu aikaa pastan keittämisen verran eli noin kymmenen minuuttia, joten tämän valmistuksen ei luulisi jäävän kiinni myöskään kiireisestä aikataulusta.



Ainekset:
  • 1 kerä friseesalaattia
  • 1 kerä jäävuorisalaattia
  • 150 g kolmiväristä pastaa
  • 1 purkki aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 300 g kirsikkatomaatteja
  • 1 purkki oliiveja
  • 150 g chorizoa
  • reilusti oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
Valmistusohje:
  1. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kylmän veden alla.
  2. Viipaloi chorizo kolikoiksi ja paista oliiviöljyssä rapeaksi.
  3. Huuhtele ja revi salaatinlehdet pariin osaan. Halkaise kirsikkatomaatit puoliksi ja leikkaa aurinkokuivattuja tomaatteja hieman pienemmäksi.
  4. Yhdistä ainekset salaattikulhossa ja sekoita hyvin.Viimeistele oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...