Ainekset:
- öljyä paistamiseen
- 500 g broilerin rintafileetä
- 100 g tuoretta pinaattia
- 200 g kuivatettuja viikunoita
- 1 iso sipuli
- 200 g (Crème bonjour -)tuorejuustoa
- 2 dl kermaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje:
- Paloittele broilerit reiluhkoiksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Viipaloi viikunat ja leikkaa niistä pois kova kantaosa.
- Laita pastavesi kiehumaan.
- Paista broilerit öljyssä ruskeiksi paistinpannulla ja nosta lihat sivuun odottamaan.
- Lisää sitten pannulle sipuli ja pinaatit. Kuullota ja paista kunnes molemmat ovat pehmenneet.
- Keitä pasta ohjeen mukaan suolatussa vedessä.
- Kaada broilerit takaisin pannulle yhdessä tuorejuuston kanssa. Sekoita hyvin ja kiehauta.
- Lisää sitten sekaan viikunat ja kerma. Kiehauta nopeasti ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Kokoa annokset ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti