RICE CRACKERS JAPONESE eli tar tar -lihaa riisikakulla
Ainekset:
- 8 kpl riisikakkuja tai 4 kpl suurempia riisikakkuja puolitettuna
- 100 g marmorihäränlihaa jauhettuna
- 1 rkl dijonsinappia
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 rkl miriniä
- 2 rkl ruohosipulia
- 1 kpl salottisipuli
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje:
- Paloittele marmorihärkä ja aja lihamyllyn läpi.
- Hienonna ruohosipuli ja salottisipuli mahdollisimman pieneksi silpuksi ja lisää massaan.
- Mausta sinapilla, soijalla ja mirinillä sekä suolalla ja pippurilla. Sekoita massa huolellisesti.
- Muotoile massasta kahdella lusikalla kauniita palloja. Laita tilkka öljyä viimeiseen lusikalliseen, jotta lihan pinta saa kauniin värin. Aseta lihapallot riisikakkujen päälle ja viimeistele suolalla ja pippurilla. Koristele vielä annokset ruohosipulin varsilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti