Annos lautasella ja viini lasissa. |
- 4 broilerin rintafileetä
- 80 g Chef Wotkinsin kylmäsavuporsaan ulkofileetä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tölkki valkoisia isoja papuja
- 3 porkkanaa
- 1 punainen paprika
- 1 tölkki kuorittuja tomaatteja
- 250 g tuoreita herkkusieniä
- 1 tölkki kalamata-oliiveja
- 1 1/3 dl valkoviiniä
- sitruunamehua
- oliiviöljyä
- kuivattua oreganoa
- tuoretta basilikaa
- suolaa
- sokeria
- pippuria
Valmistusohje:
- Tee esivalmistelut eli silppua kylmäsavufilee, sipuli, valkosipulinkynnet ja paloittele porkkanat, paprika ja herkkusienet.
- Käristä kylmäsavufilee oliiviöljyssä ja ruskista valkosipulit tämän jälkeen.
- Ota fileisiin väri nopeasti ja siirrä fileet lautaselle folion alle hautumaan.
- Lisää pannulle porkkanat ja kuullota pari minuuttia. Kuullota sitten sipulit ja perään herkkusienet.
- Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla.
- Lisää viini ja sitruunamehu. Anna kiehahtaa reilusti.
- Lisää tomaatit, oregano ja pavut. Hauduttele pienellä lämmöllä kymmenisen minuuttia.
- Lisää lopuksi oliivit, paprika ja fileet. Hauduta viitisen minuuttia.
- Koristele basilikan lehdillä ja tarjoile tuoreen patongin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti