Ainekset (4 annosta):
- 500 g tagliatellea
- 400 g lohifileetä
- 2,5 dl ruokakermaa
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa
- 100 g ruohosipulilla maustettua tuorejuustoa
- 1,5 dl valkoviiniä
- 1 sipuli
- 1 sitruuna
- tuoretta tilliä
- suolaa
- mustapippuria
- sitruunapippuria
- Kuullota silputtu sipuli paistinpannulla. Lisää joukkoon raastettua sitruunankuorta, puristettua sitruunamehua, ruokakerma, tuorejuustot ja valkoviini ja kiehauta. Lisää silputtu tilli, mausta ja jätä muhimaan pienellä lämmöllä.
- Paloittele lohifilee ja paista paistinpannulla. Sekoita lohi ja kastike.
- Keitä pasta ohjeen mukaan. Sekoita kastikkeen joukkoon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti