keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Lohipasta

Helppo lohipasta valmistuu kädenkäänteessä. Lohen kanssa sopii hyvin kermapohjainen kastike, johon voi lisätä oman maun mukaan esimerkiksi sitruunaa ja tilliä. Myös valkoviini tuo mukavasti runkoa kastikkeeseen.

Ainekset (4 annosta):
  • 500 g tagliatellea
  • 400 g lohifileetä
  • 2,5 dl ruokakermaa
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 100 g ruohosipulilla maustettua tuorejuustoa
  • 1,5 dl valkoviiniä
  • 1 sipuli
  • 1 sitruuna
  • tuoretta tilliä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • sitruunapippuria
Valmistusohje:
  1. Kuullota silputtu sipuli paistinpannulla. Lisää joukkoon raastettua sitruunankuorta, puristettua sitruunamehua, ruokakerma, tuorejuustot ja valkoviini ja kiehauta. Lisää silputtu tilli, mausta ja jätä muhimaan pienellä lämmöllä.
  2. Paloittele lohifilee ja paista paistinpannulla. Sekoita lohi ja kastike.
  3. Keitä pasta ohjeen mukaan. Sekoita kastikkeen joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...