maanantai 4. huhtikuuta 2011

Tomaatti-mozzarellasalaatti

Tomaatti-mozzarellasalaatti lienee eräs klassisimmista salaateista. Tästä on liikkeellä monenlaista versiota, mutta tämä on mielestäni varsin mukava välipala tai alkupala. Normaalisti kannattaisi tehdä itse pesto, koska itse tehty on toki selvästi kaupan valmisversioita parempaa. Nyt jääkaapissa sattui olemaan aukaistu pestopurkki, joten laiskuus otti selkävoiton kulinarismista.



Ainekset (2 annosta):
  • 100 g mozzarellaa
  • 2 tomaattia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • tuoretta basilikaa
  • pestoa
  • mustapippuria
Valmistusohje:
  1. Leikkaa tomaatit ja mozzarella viipaleiksi.
  2. Asettele tomaatit ja mozzarella vuorotellen lautaselle päällekkäin.
  3. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja mausta pippurilla. Asettele lautaselle vielä pari ruokalusikallista vihreää pestoa koristeeksi ja syötäväksi.
  4. Anna maustua jääkaapissa parisen tuntia ennen ateriaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...