Ainekset (1 annos):
- 100 g värikästä penne-pastaa
- 50 g chorizo-makkaraa
- 30 g rucolaa
- 30 g emmentalia
- 60 g kirsikkatomaatteja
- 6 aurinkokuivattua tomaattia
- oliiviöljyä
- balsamiviinietikkaa
Valmistusohje:
- Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kylmän veden alla.
- Paista chorizo paistinpannulla tilkassa oliiviöljyä ja valuta ylimääräiset rasvat pois talouspaperin päällä.
- Huuhtele rucola ja tomaatit. Halkaise tomaatti kahteen osaan. Pilko juusto ja aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi paloiksi.
- Lisää lounasastiaan pasta, chorizo, rucola, juusto ja tomaatit sekä pirskota päälle balsamiviinietikkaa ja aurinkokuivattujen tomaattien öljyä makusi mukaan. Sekoita ainekset keskenään. Nauti patongin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti