torstai 21. huhtikuuta 2011

Chorizo-gruyère-pasta

Jääkaapin tyhjennys ennen Provencen reissua jatkui pastanteon merkeissä. Tätä ruokaa ei voi suositella laihduttajille, mutta kylläkin voimakkaan chorizon ja rasvaisen juuston ystäville.


Ainekset (4 annosta):
  • 300 g chorizo-makkaraa
  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 3 dl ranskankermaa
  • 4 munankeltuaista
  • 75 g gruyère-juustoa
  • suolaa
  • pippuria
  • oliiviöljyä
  • 400 g kolmiväristä penne-pastaa
  • tuoretta ruohosipulia
Valmistusohje:
  1. Laita vettä kiehumaan isossa kattilassa.
  2. Pilko chorizo, sipuli ja valkosipulin kynnet. Kaada tilkka oliiviöljyä paistinpannullle ja lisää sekaan chorizo ja sipulit. Paista viitisen minuuttia käännellen aineksia.
  3. Suolaa pastavesi ja keitä pasta ohjeen mukaan.
  4. Lisää paistinpannulle ranskankerma, munankeltuaiset ja suurin osa juustosa. Sekoita ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Valuta pasta ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon kastike. Lisää loppu juusto annoksen päälle, koristele ruohosipulilla ja tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...