Ainekset (4 annosta):
- 300 g chorizo-makkaraa
- 1 sipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- 3 dl ranskankermaa
- 4 munankeltuaista
- 75 g gruyère-juustoa
- suolaa
- pippuria
- oliiviöljyä
- 400 g kolmiväristä penne-pastaa
- tuoretta ruohosipulia
Valmistusohje:
- Laita vettä kiehumaan isossa kattilassa.
- Pilko chorizo, sipuli ja valkosipulin kynnet. Kaada tilkka oliiviöljyä paistinpannullle ja lisää sekaan chorizo ja sipulit. Paista viitisen minuuttia käännellen aineksia.
- Suolaa pastavesi ja keitä pasta ohjeen mukaan.
- Lisää paistinpannulle ranskankerma, munankeltuaiset ja suurin osa juustosa. Sekoita ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Valuta pasta ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon kastike. Lisää loppu juusto annoksen päälle, koristele ruohosipulilla ja tarjoile.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti