sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Parsasalaatti

Keväällä voi nauttia parsaruoista. Nyt kokeiltavana oli nopeasti valmistuva ja kevyt salaatti, joka sopi hyvin maukkaaksi iltapalaksi. Resepti on peräsin uusimmasta Pirkka-lehdestä (4/2011).


Ainekset (2 annosta):
  • 130 g tuoretta vihreää tankoparsaa
  • 1/4 dl pinjansiemeniä
  • 30 g rucolaa
  • 1/2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1/2 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
  • 75 g possupaistileikettä
  • 4 aurinkokuivattua tomaattia
  • 30 g emmental-juustoa
Valmistusohje:
  1. Kiehauta parsat suolalla maustetussa vedessä noin 4-8 minuutin ajan miedolla lämmöllä. Valuta parsat talouspaperin päällä.
  2. Paahda pinjansiemenet pannulla. Levitä rucola kahdelle lautaselle ja pirskottele päälle balsamiviinietikkaa sekä aurinkokuivattujen tomaattien öljyä. Nosta parsat rucolan päälle ja asettele kinkkuviipaleet parsojen päälle.
  3. Ripottele pinnalle pinjansiemenet, suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit ja lastuiksi leikattu juusto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...