Ainekset (2 annosta):
- 130 g tuoretta vihreää tankoparsaa
- 1/4 dl pinjansiemeniä
- 30 g rucolaa
- 1/2 rkl balsamiviinietikkaa
- 1/2 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
- 75 g possupaistileikettä
- 4 aurinkokuivattua tomaattia
- 30 g emmental-juustoa
Valmistusohje:
- Kiehauta parsat suolalla maustetussa vedessä noin 4-8 minuutin ajan miedolla lämmöllä. Valuta parsat talouspaperin päällä.
- Paahda pinjansiemenet pannulla. Levitä rucola kahdelle lautaselle ja pirskottele päälle balsamiviinietikkaa sekä aurinkokuivattujen tomaattien öljyä. Nosta parsat rucolan päälle ja asettele kinkkuviipaleet parsojen päälle.
- Ripottele pinnalle pinjansiemenet, suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit ja lastuiksi leikattu juusto.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti