lauantai 30. huhtikuuta 2011

Appelsiiniriisi

Appelsiiniriisi on helposti tehtävä jälkiruoka, jossa riittää mukavasti pureskeltavaa tavalliseen rahkaan verrattuna. Ruoka on sen verran täyttävää, että kannattaa pitää annoskoko pienenä tai jättää jälkiruoalle riittävästi tilaa ettei ähky yllätä.

Ainekset:
  • 1,5 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 3 appelsiinia
  • 2 dl kuohukermaa
  • sokeria
  • vaniljasokeria
Valmistusohje:
  1. Keitä riisi ja valuta kylmän veden alla.
  2. Kuori ja paloittele appelsiinit.
  3. Vaahdota kuohukerma.
  4. Sekoita riisi, appelsiini ja kerma ja anna viilentyä jääkaapissa ennen tarjoilua. Koristele esimerkiksi appelsiinikuoren viipaleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...