sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Katkarapusalaatti

Arki-illan kepeitä ja helppoja ruokia ovat salaatit, joista tässä on vuorossa katkarapusalaatti. Tillin, katkarapujen, sitruunan ja melonin yhdistelmä toimii erittäin hyvin ja tämän päälle voi lisätä salaattia ja vihanneksia oman makunsa ja/tai jääkaapin antimien mukaan.
Valmis salaattiannos

Ainekset:
  • tammenlehtisalaattia
  • lollorosso-salaattia
  • 1 tomaatti
  • kurkkua
  • verkkomelonia
  • tilliä
  • isoja pakastekatkarapuja
  • sitruunamehua
  • omenaviinietikkaoliiviöljyä
Valmistusohje:
  1. Kokoa lautasen keskelle salaateista kaunis keko.
  2. Leikkaa ja asettele tomaatti, kurkku ja verkkomeloni lautasen reunoille.
  3. Sulata katkaravut ja kokoa ne salaatinlehtien päälle.
  4. Koristele katkaravut tillillä.
  5. Ripottele päälle sitruunamehua ja oliiviöljyä.
  6. Tarjoile esimerkiksi maalaispatongin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...