Ainekset:
- 150 g täysjyväfusillia
- 660 g broilerin rintafileetä
- 200 g fetajuustoa
- 1 ruukku frisée-salaattia
- 1 ruukku rucolaa
- 500 g kirsikkatomaatteja
- 1 kurkku
- öljyä
- voita
- suolaa
- sitruunapippuria
- 150 g ranskankermaa
- 2-3 rkl oliiviöljyä
- 1 sitruuna
- mustapippuria
- valkopippuria
- suolaa
- Valmista ensin salaatinkastike. Sekoita ranskankerma ja oliiviöljy kupissa. Purista sitten sitruunasta mehu sekaan ja sekoita huolellisesti. Mausta pippurilla ja suolalla.
- Valmista sitten salaatti. Pilko frisée-salaatti noin kolmeen osaan ja lisää salaatti yhdessä kirsikkatomaattien kanssa salaattikulhoon. Paloittele kurkut sopiviksi paloiksi ja lisää salaattipohjaan. Paloittele niin ikään feta ja lisää sekaan. Lisää lopuksi rucola ja sekoita varovasti.
- Keitä pastan ohjeen mukaan ja huuhtele kylmän veden alla. Lisää salaattikulhoon.
- Paloittele broileri ja paista öljyssä. Lisää lopussa vielä reilu nokare voita tuomaan makua. Mausta sitruunapippurilla ja suolalla. Valuta ylimääräiset rasvat pois ja anna jäähtyä ennen kuin lisäät broilerinpalat salaattiin. Sekoita lopuksi varovasti kaikki ainekset ja tarjoa sitruunaisen salaatinkastikkeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti