Ainekset (2 annosta):
- 200 g täysjyväfusillia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 kevätsipulia varsineen
- kourallinen tuoretta persiljaa
- kourallinen tuoretta villirucolaa
- kourallinen tuoretta basilikaa
- 4 viipaletta prosciuttoa
- 2 dl kermaa
- suolaa
- pippuria
- Kiehauta pastan keitinvesi ja lisää reilusti suolaa, kun vesi kiehuu. Paista pasta ohjeen mukaan.
- Silppua kevätsipuli ja yrtit sekä suikaloi prosciutto. Kuumenna oliiviöljyä paistinpannulla ja kuullota kevätsipuleita minuutin ajan.
- Lisää sitten pannulle kerma, yrtit ja kinkku ja kiehauta muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Valuta valmis pasta ja sekoita kastikkeen kanssa. Tarjoile heti ja koristele annos tuoreella basilikalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti