Hinta yhteensä noin 7,00 euroa (yksi annos noin 7,00 euroa).
Aktiivinen valmistusaika noin 10 minuuttia.
Ainekset (1 annos):
- 170 g jokiravunpyrstöjä (4,00 euroa)
- 150 g ranskankermaa (1,20 euroa)
- 2 kevätsipulin varret (0,30 euroa)
- 1/2 dl valkoviiniä (0,80 euroa)
- oliiviöljyä (0,20 euroa)
- suolaa
- pippuria
- 4 kerää tagliatelle-pastaa (0,50 euroa)
Valmistusohje:
- Laita pastavesi kiehumaan.
- Pilko kevätsipulin varret ja nosta palat paistinpannulle yhdessä oliiviöljyn kanssa pariksi minuutiksi. Lisää sitten sekaan valutetetut jokiravunpyrstöt ja valkoviini ja anna olla pari minuuttia. Lisää vielä sekaan ranskankerma ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Paista pasta ohjeen mukaan eli noin viiden minuutin ajan. Kokoa annos lautaselle/lounasrasiaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti