Ainekset (4 annosta):
- 300 g täysjyväpastaa, esim. penne
- 400 g kukkakaalia
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- öljyä
- 8 anjovisfileetä
- 500 g tomaattimurskaa
- pippuria
- tuoretta persiljaa
- parmesaania
Valmistusohje:
- Laita vesi kiehumaan isossa kattilassa.
- Poista kukkakaalista kanta ja lehdet. Pilko kukkakaali pienemmiksi paloiksi.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Hienonna anjovisfileet.
- Keitä pasta ohjeen mukaan.
- Kuullota sipuleita paistinpannulla öljyssä pari minuuttia ja lisää pannulle anjovikset. Paista hetki ja lisää sitten kukkakaali. Anna paistua muutaman minuutin ajan.
- Lisää sitten pannulle tomaattimurska ja kiehauta viitisen minuuttia. Mausta kastike lopuksi pippurilla.
- Sekoita pasta ja kastike keskenään. Kokoa annokset lautaselle ja koristele tuoreella persiljalla ja raastetulla parmesaanilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti