tiistai 30. elokuuta 2011

Helppo värimerellinen lounassalaatti

Kiireen keskellä voi valmistaa helposti nopean välimerellishenkisen lounassalaatin. Laiskan kokin ei tarvitse edes tehdä salaatinkastiketta, sillä sekoitus aurinkokuivattujen tomaatien öljyä sekä hyvää balsamicoa ajavat asiansa.

Ainekset (1 annos):

  • reilu kourallinen tammenlehtisalaattia
  • 100 g luumutomaatteja
  • 1/2 punainen paprika
  • 1/2 purkkia aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 50 g fetajuustoa
  • 1/4 purkkia kalamata-oliiveja
  • tuoretta basilikaa
  • aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
  • balsamicoa
Valmistusohje:
  1. Huuhtele tammenlehdet ja tomaatit. Aseta tammenlehdet pediksi lounasrasian pohjalle ja tomaatit niiden päälle.
  2. Huuhtele ja viipaloi paprika. Paloittele feta. Laita paprika, feta, aurinkokuivatut tomaatit ja kalamata-oliivit salaatin päälle. Lorauta päälle reilusti öljyä aurinkokuivatuista tomaateista sekä balsamicoa. Ota vielä muutama tuore basilikanlehti ja koristele salaatti. Nauti jääkaappikylmänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...