Ainekset (1 annos):
- reilu kourallinen tammenlehtisalaattia
- 100 g luumutomaatteja
- 1/2 punainen paprika
- 1/2 purkkia aurinkokuivattuja tomaatteja
- 50 g fetajuustoa
- 1/4 purkkia kalamata-oliiveja
- tuoretta basilikaa
- aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
- balsamicoa
Valmistusohje:
- Huuhtele tammenlehdet ja tomaatit. Aseta tammenlehdet pediksi lounasrasian pohjalle ja tomaatit niiden päälle.
- Huuhtele ja viipaloi paprika. Paloittele feta. Laita paprika, feta, aurinkokuivatut tomaatit ja kalamata-oliivit salaatin päälle. Lorauta päälle reilusti öljyä aurinkokuivatuista tomaateista sekä balsamicoa. Ota vielä muutama tuore basilikanlehti ja koristele salaatti. Nauti jääkaappikylmänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti