Valmis annos |
Hinta yhteensä 9,50 euroa (yksi annos noin 4,75 euroa).
Aktiivinen valmistusaika noin 15 minuuttia.
Passiivinen valmistusaika noin 60 minuuttia.
Porsas ennen uunia. |
- 450 g possun ulkofileetä (4,50 euroa)
- BBQ-kastiketta (0,20 euroa)
- öljyä (0,20 euroa)
- tuoretta timjamia (0,30 euroa)
- tuoretta rosmariinia (0,30 euroa)
- 3 täysjyväleipää (0,30 euroa)
- 1/2 kerä jäävuorisalaattia (0,80 euroa)
- 2 tomaattia (0,40 euroa)
- 1 (tuore) punasipuli (0,50 euroa)
- 1 punainen suippopaprika (1,10 euroa)
- 1 purkki kermaviiliä (0,90 euroa)
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje:
- Voitele possun ulkofilee kauttaaltaan ja reilusti BBQ-kastikkeella. Ripottele pinnalle tuoretta timjamia ja rosmariinia. Laita marinoitumaan muutamaksi tunniksi jääkaappiin folioon käärittynä.
- Ota possu huoneenlämpöön tuntia ennen sen valmistusta. Ruskista possu esimerkiksi grillissä tai öljytyllä parila-pannulla. Paista 150-asteisessa uunissa noin tunnin verran. Voitele possu vielä prosessin aikana muutaman kerran BBQ-kastikkeella.
- Valmista kermaviilikastike eli mausta viili reilusti suolalla ja pippurilla.
- Huuhtele ja viipaloi paprika, punasipuli ja tomaatit. Revi salaatti pienemmiksi paloiksi.
- Paahda leivät esimerkiksi paahtimessa tai paistinpannulla. Leikkaa leivät halki sivusuunnassa.
- Kokoa annokset lautaselle. Asettele pohjalle leivät ja leipien päälle viipaloidut possufileepalat. Asettele annoksen päälle salaatti, tomaatit, paprika ja punasipuli. Lisää vielä päälle reilusti kermaviili- ja BBQ-kastiketta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti