Aktiivinen valmistusaika noin 10 minuuttia.
Hinta yhteensä noin 7,70 euroa (yksi annos noin 1,90 euroa).
Ainekset (4 annosta):
- 400 g broilerin ohuita fileepihvejä (5,00 euroa)
- öljyä (0,30 euroa)
- suolaa
- mustapippuria
- provencen yrttiseosta
Tomaatticouscous:
- 250 g paseerattua tomaattia (0,40 euroa)
- 1 1/2 dl vettä
- chilirouhetta
- 1 punainen paprika (0,40 euroa)
- 2 1/2 dl couscousia (1,00 euroa)
- suolaa
- mustapippuria
- oliiviöljyä (0,30 euroa)
- 1/2 sitruuna 0,30 euroa)
Valmistusohje:
- Esilämmitä uuni 250-asteiseksi. Öljyä broilerit kevyesti ja aseta esimerkiksi öljytylle parila-pannulle. Mausta suolalla, pippurilla ja provencen yrttiseoksella. Paista uunissa.
- Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti ja vesi. Lisää sekaan pieneksi pilkottu paprika ja chilijauhe sekä couscous.
- Nosta kattila syrjään ja anna hautua kannen alla noin viisi minuuttia. Sekoita couscous irtonaiseksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Purista lisäksi couscousin sekaan puolikkaan sitruunan mehu ja kaada sekaan oliiviöljyä.
- Tarjoile salaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti