Ainekset (1 annos):
- 50 g saksanpähkinöitä
- 1/2 rkl dijonsinappia
- 1/2 rkl punaviinietikkaa
- 1 rkl maapahkinäöljyä
- suolaa
- mustapippuria
- kerä friséesalaattia
- 1 päärynä
- 50 g gorgonzolaa
Valmistusohje:
- Paahda saksanpähkinät pannussa ilman rasvaa.
- Sekoita keskenään sinappi, punaviinietikka ja maapähkinäöljy ja mausta suolalla sekä pippurilla.
- Huuhdo friséesalaatti, kuivaa ja revi palasiksi. Huuhdo päärynät ja kuori, halkaise, poista siemenet ja paloittele.
- Leikkaa gorgonzola suikaleiksi. Yhdistä salaattiainekset keskenään, annostele lautasille ja valuta kastiketta päälle. Tarjoa patongin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti