Ainekset:
- 500 g mereneläviä pakasteesta
- 1 iso sipuli
- 2 dl kermaa
- 1 sitruuna
- oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
- provencenyrttejä
- tuoretta provecenbasilikaa
- 300 g Castellane Parmigiane -pastaa
Valmistusohje:
- Laita vesi kiehumaan. Odotellessa pilko sipuli ja halkaise sitruuna.
- Kuullota sipuli oliiviöljyssä paistinpannulla ja lisää pannulle merenelävät. Kiehauta ja lisää sekaan kerma. Kiehauta uudestaan. Purista sekaan sitruunan mehu.
- Keitä pasta ohjeen mukaan.
- Mausta kastike suolalla, pippurilla ja yrteillä.
- Valuta ja sekoita pasta kastikkeen kanssa. Silppua tuoretta basilikaa annoksen päälle. Tarjoa roséen kera.
Ks. aiemmat Provencen matkan kirjoitukset:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti