Hinta yhteensä 6,60 euroa.
Aktiivinen valmistusaika noin 15 minuuttia.
Ainekset:
- 250 g ruskeita herkkusieniä (2,50 euroa)
- 250 g chorizoa (3,00 euroa)
- persiljaa (0,80 euroa)
- valkosipulia (0,30 euroa)
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje:
- Paloittele chorizo ja paista paistinpannulla melko rapeiksi. Lisää lopuksi vielä pannulle muutama hienonnettu valkosipulinkynsi. Nosta chorizot ja valkosipuli talteen lautaselle folion alle ja jätä chorizosta tullut rasva pannulle.
- Poista herkkusienistä kannat ja paista samalla paistinpannulla molemmin puolin. Paista kunnes herkkusienet ovat ruskistuneet. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Täytä herkkusienet chorizolla, valkosipulilla ja tuoreella persiljalla ja tarjoile kylmän oluen ja tuoreen patongin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti