maanantai 25. heinäkuuta 2011

Herkkusienet ja marinoidut kasvikset

Edellisillan aterialta ylijääneet marinoidut kasvikset (ks. edellinen kirjoitus) saivat seurakseen paistettuja herkkusieniä, pikkuporkkanoita ja yrtti-salaattisekoitusta, joista syntyi varsin kelvollinen lounassalaatti.

Ainekset:
Marinoidut kasvikset:
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 pieni munakoiso
  • 2 pientä kesäpunasipulia varsineen
  • 1 1/2 dl oliiviöljyä
  • 3 rkl omenaviinietikkaa
  • 1/2 dl hienonnettuja yrttejä (esim. timjami ja oregano)
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
Lisäksi:
  • 250 g herkkusieniä
  • 1/2 pussia pikkuporkkanoita
  • voita
  • yrtti-salaattisekoitusta


Valmistusohje:
  1. Puolita porkkanat ja herkkusienet ja paista voissa paistipannulla. Anna jäähtyä.
  2. Kokoa lautasille annokset. Laita lautasen pohjalle salaattia ja sitten marinoidut kasvikset, herkkusienet ja porkkanat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...