Ainekset:
- nippu vihreää parsaa
- 3 valkosipulin kynttä
- 2,5 dl kermaa
- 100 g parmesaania
- suolaa
- mustapippuria
- 250 g gnocchi-pastaa
Valmistusohje:
- Leikkaa parsoista nuput irti ja laita ne syrjään. Leikkaa lisäksi parsoista pois puumainen juuriosa ja paloittele loput parsoista. Keitä parsoja suolatussa vedessä kunnes ne ovat pehmenneet. Valuta kypsät parsat siivilän läpi siten, että saat parsan keitinveden talteen.
- Keitä pasta ohjeen mukaan parsan keittovedessä. Lisää parsannuput pari minuuttia ennen pastan kypsymistä sekaan. Erottele lopuksi nuput pastasta.
- Soseuta parsan palaset ja kerma sekä mausta mustapippurilla. Kiehauta sose vielä kevyesti pastan kypsyessä ja lisää sekaan raastettu juusto, mutta jätä osa raasteesta koristelua varten.
- Sekoita lopuksi sose ja gnocchit huolellisesti keskenään, jotta kermainen kastike imeytyy gnocchin sisälle.
- Kokoa annokset lautaselle ja lisää pastan päälle parsannuput ja parmesaaniraastetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti