Ainekset (4 annosta):
- 4 tuoretta kesäsipulia
- 1 porkkana
- 1 selleri
- 2 tuoretta punaista chiliä
- 370 g makkaraa (Wotkin's Grilleri)
- 1 tl fenkolinsiemeniä
- 1 tl kuivatettua oreganoa
- 500 g penne-pastaa
- 4 valkosipulinkynttä
- 4 rkl balsamicoa
- 400 g tomaattimurskaa
- tuoretta basilikaa
- oliiviöljyä
- parmesaania
Valmistusohje:
- Kuori sipulit, porkkana ja selleri sekä paloittele karkeasti. Lisää kasvikset yhdessä chilin (poista keskusta ja siemenet) kanssa tehosekoittimeen ja hienonna. Lisää makkarat, fenkolinsiemenet ja oregano ja anna sekoittua hyvin.
- Kaada seos paistinpannulle ja lisää sekaan reilusti oliiviöljyä. Anna kastikkeen lämmitä keskilämmöllä välillä sekoitellen. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä pasta ohjeen mukaan.
- Lisää murskatut valkosipulinkynnet, balsamico ja tomaattimuska kastikkeen sekaan. Voit tarvittaessa lisätä hieman pastan keittovettä.
- Valuta pasta, mutta jätä talteen vielä pari desiä keittovettä. Kaada pasta kastikkeen sekaan ja sekoita varovasti. Lisää tarvittaessa keittovettä, jotta saat kastikkeesta sopivan. Mausta. Kaada pasta isoon tarjoiluastiaan ja lisää päälle raastettua parmesaania ja basilikanlehtiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti