torstai 7. heinäkuuta 2011

Kesäinen broileripasta

Kesäinen broileripasta syntyy helposti jääkaapin perustarvikkeista eli tässä tapauksessa ruoista, jotka ovat menossa kovaa vauhtia pilalle. Improvisoinnista huolimatta tai siitä johtuen ruoka oli hyvää. Pidän itse kevätsipulista ja purjosta kermaisessa pastassa, samoin sitruuna tai lime toimii hyvin tässä yhteydessä. Olisin silti kaivannut ruokaan hieman lisää happoja, ehkä seuraavalla kerralla sekaan voisi lurauttaa vaikkapa valkoviiniä.


Ainekset (4 annosta):
  • 500 g broilerin rintafileetä
  • öljyä
  • 4 kevätsipulia
  • 1 purjo
  • 1 1/2 punaista paprikaa
  • 1/2 lime
  • 2 1/2 dl kermaa
  • kourallinen seesaminsiemeniä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • sitruunapippuria
  • 350 g gnocchi-pastaa
Valmistusohje:
  1. Viipaloi purjo ja kevätsipuli. Suikaloi paprika. Paloittele rintafileet pienemmiksi.
  2. Paista broileri paistinpannulla öljyssä. Lisää sitten sekaan purjo ja kevätsipuli. Kaada kerma pannulle, kun purjo ja kevätsipuli ovat pehmentyneet. Purista sekaan limen mehu sekä mausta suolalla ja pippurilla. Voit halutessasi raastaa sekaan myös limen kuorta. Anna kiehua pienellä lämmöllä. Lisää vielä lopuksi paprikat ja seesaminsiemenet.
  3. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  4. Kokoa annokset ja koristele esim. persiljalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...