Ainekset (2 annosta):
- 150 g jokirapuja
- 1 dl majoneesia
- 1 pätkä purjoa
- 1/4 kurkku
- 1/2 hapan omena (esim. Granny Smith)
- 1/2 tillipuska
- valkopippuria
- suolaa
Kastike:
Valmistusohje:
- Halkaise ja purista limen mehu kattilaan. Sekoita wasabi limen kanssa. Lämmitä pienellä lämmöllä. Seoksen höyrytessä lisää puolet sokerista. Sekoita ja anna jäähtyä.
- Kuori, raasta siemenet pois ja paloittele kurkku ja omena pieniksi palasiksi. Hienonna lisäksi purjo ja puolet tillistä.
- Mausta majoneesi ja yhdistä salaatin ainekset varovasti käännellen.
- Koko annokset keoksi lautaselle ja koristele päältä lopulla tillillä. Pyöräytä lisäksi lusikalla wasabia annoksen ympärille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti