perjantai 23. maaliskuuta 2012

Piknik-herkut

Tomin keittiön ensimmäinen kausi käsitti kymmenen jaksoa, joista viidennessä aiheena oli aasialaishenkiset piknik-herkut shampanjakoulutukseen. Blogissa esiteltiin jo aiemmin menun ruoat, mutta tähän on koottu yhteen koko menu.

















Tomi Björckin piknik-herkut:

BAHN MI: Vietnamilainen minipatonki
RICE CRACKERS JAPONESE: Tar tar -lihaa riisikakulla
THAI SKAGEN: Katkarapuja thai-tyyliin
ROCKY ROAD: Aussisuklaata ja vaahtokarkkeja


Kokonaisuus oli todella mielenkiintoinen ja ruoat mukavaa naposteltavaa rentoon illanviettoon. Lisäksi eri ruoat valmistuivat kohtalaisen helposti, joten aasialaisesta ruoasta pitävien kotikokkien kannattaa ehdottomasti testata tätä menua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...