perjantai 2. maaliskuuta 2012

Ananasjälkiruoka

Kokonaisista ananaksista väsätyt jälkiruoat ovat onnistuessaan varsin näyttäviä tekeleitä. Ananaksen kanssa sopii hyvin yhteen esimerkiksi siirappi, rommi, hunaja ja jäätelö. Tällä kertaa jälkiruoka muotoutui saatavilla olevien ainesosien ympärille eli täytteenä oli käytännössä kuohkeaa ananas-banaanisekoitusta. Voimakasmakuinen ja rapea amarettikeksi tuo oman kivan lisämakunsa annokseen.

Ainekset:
  • 1 ananas
  • 1 banaani
  • 2 dl kuohukermaa
  • sokeria
  • vaniljasokeria
  • 1 amarettikeksi
Valmistusohje:
  1. Halkaise ananas keskeltä kahtia ja leikkaa/kaavi ananasliha erilliseen astiaan.
  2. Vaahdota kuohukerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
  3. Kuori ja pilko banaani.
  4. Yhdistä ananas, banaani ja kermavaahto. Sekoita hyvin.
  5. Täytä ontot ananakset kastikkeella ja muserra annosten päälle amarettikeksin muruset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...