Ainekset:
- 2 porsaankyljystä
- suolaa
- valkopippuria
- vehnäjauhoja
- oliiviöljyä
- voita
- 1/2 dl valkoviiniä
- 1 tl dijoninsinappia
- timjaminlehtiä
- 1 dl ranskankermaa
Lisäksi:
- suolakurkkuja
- tomaatteja
- romainesalaattia
Valmistusohje:
- Mausta kyljykset suolalla ja valkopippurilla. Jauhota kyljykset kevyesti ja paista ensin öljyssä. Lisää voi ja paistele vielä väriä pintaan molemmin puolin.
- Nosta kyljykset pois pannulta.
- Kaada ylimääräiset rasvat pois pannusta. Huuhdo paistinpannu lorauksella valkoviiniä ja kiehauta alkoholi pois. Lisää pannulle sinappi, timjaminlehdet ja ranskankerma. Laita kyljykset pannulle kastikkeeseen ja anna hautua tovi.
- Kokoa annos lautaselle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti