Ainekset:
- 1 paketti pekonia
- 1 ruukku tammenlehtisalaattia
- 1 friseesalaatti
- 1 ruukku romainesalaatti
Tuoreyrtti-vinaigrette:
- timjamia, korianteria
- 1 tl dijoninsinappia
- 2 rll punaviinietikkaa
- 1 dl oliiviöljyä
Keitetyt kananmunat:
- 3 kananmunaa
- suolaa
Valmistusohje:
- Paista pekoni 150-asteisessa uunissa rapeaksi leivinpaperin päällä noin 30 minuuttia.
- Pese ja linkoa salaatit kuiviksi. Aseta tarjoiluastiaan.
- Tee sitten yrttivinaigrette. Hakkaa yrtit ja sekoita ne sinapin, punaviinietikan ja oliiviöljyn kanssa esim. lasitölkissä ravistaen.
- Paista kananmunat siten, että keltuainen jää löysäksi.
- Asettele salaatin päälle kananmunat ja vinaigrette. Lado päälle lopuksi pekonit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti