Ainekset (2 annosta):
- 5 kerää tagliatellea tai pappardellea
- 20 g kuivattuja osterivinokkaita
- reilusti oliiviöljyä
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 1/2 dl kermaa
- kourallinen raastettua emmentalia
- suolaa
- mustapippuria
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje:
- Liota osterivinokkaita viileässä vedessä puolisen tuntia.
- Laita pastavesi kiehumaan.
- Hienonna valkosipuli ja kuullota oliiviöljyssä parin minuutin ajan. Lisää sitten pannulle valutetut sienet ja paista viitisen minuuttia reilussa oliiviöljyssä.
- Kaada sitten pannulle kerma ja raastettu emmental. Kiehauta pienellä lämmöllä ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä pasta ohjeen mukaan.
- Nosta pasta suoraan kattilassa lautaselle ja kaada sienikastike pastan päälle. Koristele silputulla basilikalla.
- Tarjoa kepeän italialaisen punaviinin ja tuoreen patongin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti