Ainekset:
- kolmiväristä pennepastaa
- punaista suippopaprikaa
- aurinkokuivattuja tomaatteja
- kalamata-oliiveja
- rucolaa
- chorizo
Vinaigrette (1 1/4 dl valmista vinaigrettea):
- 1/2 dl hyvää extra virgin -oliiviöljyä
- 1/2 dl maapähkinäöljyä
- 1 1/2 rkl valkoviinietikkaa
- 1 tl dijoninsinappia
- suolaa
- mustapippuria
- Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kylmän veden alla.
- Valmista vinaigrette eli sekoita kaikki ainekset keskenään sekoittamalla voimakkaasti.
- Viipaloi paprika ja pilko oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi paloiksi.
- Viipaloi chorizo ja paista aurinkokuivattujen tomaattien öljyssä.
- Kokoa ainekset salaattikulhoon ja sekoita mukaan vinaigrette.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti