Ainekset (4 annosta):
- 1 tuore ananas
- 1/2 dl tummaa rommia
- 1 dl sokeria
- 1 1/2 dl vettä
Mascarponevaahto:
- 1 1/2 dl vanillavaahtoa
- 125 g mascarponea
- 1/2 sitruunan mehu
Valmistusohje:
- Vatkaa vanillavaahto ja sekoita joukkoon mascarpone. Purista sitruunan mehu sekaan ja sekoita vielä kerran kevyesti.
- Kuori ja pilko ananas. Paista paloja hetki wokkipannulla ja lisää sitten pannulle rommi, vesi ja sokeri. Kiehauta kunnes vesi on hävinnyt miltei kokonaan. Anna jäähtyä jonkun aikaa.
- Kokoa annos laittamalla ananakset jälkiruoka-astian pohjalle ja vaahto päälle.
A mind blowing article is provided here. Private Tutor in St. Petersburg And it is written with great skill and the words directly explain the thought of author.
VastaaPoista