lauantai 22. lokakuuta 2011

Olutarvio: Svaneke Session Pilsner

Tuopissa tanskalaista pilseneria. Aavistuksen sumea ja väriltään kultainen olut vaahtoaa tuoppiin kaadettaessa todella reippaasti, joten itse nauttimiseen pääsemiseksi vaaditaan kärsivällisyyttä. Vaahdon laskeuduttua tuopista avautuu raikas ja trooppishedelmäinen sekä aavistuksen makea tuoksu. Tuoksussa on lisäksi kivasti mallasta ja humalointia. Maku on puolestaan sitrushedelmäisen raikas ja reippaasti katkerohumaloitu. Lisäksi mausta erottuu selvästi greippi ja ruohomaisuus. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja sopivasti hiilihappoinen. Kuivattava maku kestää pitkään suussa ja kutittelee ikeniä. Kaiken kaikkiaan positiivinen yllätys, jota tuli maisteltua vasta nyt, kun olut on poistumassa Alkon valikoimista. Erinomainen janojuoma ja saunaolut, jota voisi juoda useamminkin kuin yhden pullon.

Pisteet:
Tuoksu 6/10 + Ulkonäkö 3/5 + Maku 7/10 + Suutuntuma 4/5 + Yleisvaikutelma 13/20 = Yhteensä 33/50

2 kommenttia:

  1. Tämä on aika veikeä juoma. Greippimehua! Kutittelee ikeniä samaan malliin kuin oikein tanniiniset punaviinit. Silti hyvin juotavaa. Asiasta toiseen, olen tässä miettinyt mikä on, kun en ole löytänyt asiallista suomalaista videoblogia oluesta. Tekstimuodossahan näitä riittää. Videot on sitten tasoa, että äijä kuvaa kännykällä käsi täristen jotain Koffin kausituotetta ja sanoo että hyvää oli/pahaa oli.

    VastaaPoista
  2. Tosiaankin, aika erikoinen ja oikein hyvä janojuoma, harmi kun poistui Alkon valikoimasta ainakin toistaiseksi. En ole itsekään törmännyt suomalaisiin videoblogeihin oluen saralla. Toki videobloggaamisen aloittaminen on suurempi kynnys kuin tavallisen blogin ylläpitäminen, myös itseni mukaan lukien =)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...