Ainekset:
- 1 l suppilovahveroita
- oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 1/2 solovalkosipuli
- 4 tomaattia
- 8 dl kasvislientä
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa
- 2 rkl maissitärkkelysjauhoja
- 1 dl maitoa
- suolaa, pippuria
- parmesaania
- kevätsipulin vartta
Valmistusohje:
- Silppua sienet, sipuli ja valkosipuli. Lisää pannulle oliiviöljyn kera ja kuullota muutama minuutti.
- Kuutioi tomaatit ja lisää kattilaan. Lisää kasvisliemi ja kiehauta.
- Lisää tuorejuusto ja anna kiehua kevyesti noin 20 minuuttia.
- Sekoita maito ja maissitärkkelys. Suurusta keitto ja keitä hetki. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla.
- Raasta annoksen päälle parmesaania ja koristele hienonnetulla kevätsipulin varrella. Tarjoa patongin tai maalaisleivän kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti