Ainekset:
- 2 siikafileetä
- suolaa
- pippuria
- voita
- valkoviiniä
- kermaa
- tilliä
Yrttimarinoidut uunikasvikset:
- 2 sipulia
- 1 bataatti
- 1 pala selleriä
- oliiviöljyä
- provencen yrttisekoitusta
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje:
- Kuori kasvikset ja leikkaa ne paksuiksi paloiksi. Sekoita reilusti oliiviöljyä kasvisten sekaan ja mausta suolalla, pippurilla ja yrttisekoituksella. Anna marinoitua puolisen tuntia.
- Levitä kasvikset leivinpaperille uunivuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin puolisen tuntia.
- Paista siikafileet kuumalla pannulla voissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota fileet pois pannulta ja pidä lämpimänä. Kaada pannulle loraus valkoviiniä ja kermaa sekä anna kiehahtaa. Näin saat tehtyä samalla yksinkertaisen ja mehevän kastikkeen kalalle.
- Kokoa annokset ja viimeistele tillillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti